Iată cum să urmăriți streamul live 3.1 al Genshin Impact

Dacă vă întrebați cum să urmăriți streamul live Genshin Impact 3.1 mai târziu astăzi, ați ajuns la locul potrivit.

Dezvoltatorul Mihoyo va dezvălui oficial noi detalii despre Actualizarea Genshin Impact 3.1 mai târziu astăzi, 16 septembrie. Prezentarea va avea loc la 5:00 PT/8:00 ET/13:00 BST și puteți urmări întreaga prezentare de la început până la sfârșit pe Genshin Impact oficial Canal Twitch (se deschide într-o filă nouă).

Leave a Comment

Your email address will not be published.